Vi söker verktygsmakare

Är du en erfaren Verktygsmakare med kunskap inom Autodesk Powermill-programmering och 5-axlig fräsning? Brinner du för precisionsteknik och vill arbeta för ett ledande företag inom branschen? Då letar Östlings Verktyg efter någon som dig för att bli en del av vårt dynamiska team!

Om Östlings Verktyg:

Östlings Verktyg är ett väletablerat företag specialiserat på verktygstillverkning och leverans av högkvalitativa precisionsverktyg. Med ett rykte om innovation och en stark vilja att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder är vi stolta över vår långa historia av framgång. Vårt team består av engagerade och kunniga yrkespersoner som arbetar tillsammans för att leverera kvalitet och uppfylla kundens behov.

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Verktygsmakare kommer du att ansvara för att tillverka och underhålla verktyg av högsta kvalitet. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att använda din kunskap inom Autodesk Powermill-programmering och 5-axlig fräsning för att programmera och hantera maskiner för att producera formverktyg enligt specifikationer. Du kommer att arbeta med verktygsmaskiner och vara involverad i hela tillverkningsprocessen, frånritningsläsning och programmering till färdigställande och kvalitetskontroll.

 

Kvalifikationer och erfarenhet:

  • Erfarenhet av verktygstillverkning och en gedigen kunskap om maskinbearbetningsteknik.
  • Behärskning av Autodesk Powermill-programmering och erfarenhet av 5-axlig fräsning.
  • Kunskap om CAD/CAM-programvara och förmåga att läsa tekniska ritningar.
  • Vana av att arbeta med verktygsmaskiner och mätinstrument.
  • Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa högsta kvalitet.
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team samt att hantera flera uppgifter samtidigt.

 

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med avancerade verktygsmaskiner och verktygstillverkningsprocesser.
  • En konkurrenskraftig lönenivå och förmåner som speglar din erfarenhet och kompetens.
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling genom kontinuerlig träning och utbildning.
  • En stabil och väletablerad organisation med en stark företagskultur och teamanda.

 

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som verktygsmakare och vill arbeta för ett företag som värdesätter kvalitet och innovation, skicka in din ansökan redan idag till info@ostling.se!

 

Vi ser fram emot att få träffa dig och välkomna dig till vårt team på Östlings Verktyg!